Zangles

 Wil je graag met vertrouwen leren zingen?

 

Zingen is ontzettend leuk, maar kan ook heel spannend zijn. Door les te nemen leer je de klassieke zangtechniek, een gezonde manier van stemgebruik en een goede basis voor elk soort repertoire. Daarnaast werken we aan interpretatie en muzikaliteit, (desgewenst) samenzang en uitbreiding van je repertoire. Je leert je vrij voelen met je eigen stem en de muzikale keuzes die je maakt.

 

Ik geef met name overdag les op maandag en vrijdag, op het conservatorium van Utrecht. Mocht je geïnteresseerd zijn dan spreken we eerst een (gratis) proefles af. Een proefles duurt ongeveer 45 minuten. Hierin bespreken we wat je graag wil leren en wat voor muziek je wil zingen. Daarna gaan we aan de slag met een aantal stemoefeningen. We sluiten af met een lied dat je zelf hebt meegenomen.

 

Mocht je hierna graag verder willen, dan spreken we, bij voorkeur, een vast lesmoment af. Wekelijks is aan te raden, maar eens in de twee weken is natuurlijk ook een mogelijkheid. Een les duurt in principe 45 minuten, maar een les van 60 minuten (voor de meer gevorderden) of van 30 minuten (bijvoorbeeld voor jongere kinderen) is ook mogelijk. Je kunt natuurlijk ook met z’n tweeën of drieën op les komen. Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden, tarieven en voor het afspreken van een proefles!